Krk Events

Ljetna škola glagoljice

Vrbnik

Ljetna škola glagoljice Datum: 22.07. - 27.07.2024. Vrijeme: 09:00h - 12:00h Lokacija: Vrbnik, vjeronaučna dvorana i škola Pridružite nam se na jedinstvenom putovanju kroz povijest i kulturu na Ljetnoj školi glagoljice! Ova edukativna avantura omogućit će vam da uronite u čaroban svijet glagoljice, jednog od najstarijih slavenskih pisama.

Kazališna predstava – Ruksakom po Hrvatskoj

Vrbnik

Datum: 23.07.2024. Vrijeme: 21:00 sati Lokacija: Risika, Placa Dragi ljubitelji kazališta, s velikim zadovoljstvom najavljujemo predstavu "Ruksakom po Hrvatskoj" u organizaciji Riteatra. Dođite i uživajte u ovom izvanrednom kazališnom događaju.  

Srijedom u Vrbniku – Trio DNA

Vrbnik

Srijedom u Vrbniku Pridružite nam se na plaži Potovošće 24. srpnja u 16:30 sati za nezaboravan glazbeni doživljaj uz Trio DNA! Provedite poslijepodne uz zvuke omiljenih hitova, opuštajući se uz more i uživajući u predivnom ambijentu jedne od najljepših plaža Vrbnika. Trio DNA svojim će vas nastupom povesti na glazbeno putovanje koje ne želite propustiti. […]

Srijedom u Vrbniku – Jed Becker’s Group

Vrbnik

Srijedom u Vrbniku Datum: 31. srpnja 2024. Vrijeme: 21:00 sati Lokacija: Ribarnica, Vrbnik Dođite i uživajte u srijedu večer uz nezaboravan jazz koncert na Ribarnici u Vrbniku! Ne propustite priliku za opuštanjem uz vrhunski Jed Becker's Group u prekrasnom ambijentu. Vidimo se!

Srijedom u Vrbniku – Trio DNA

Vrbnik

Srijedom u Vrbniku Datum: 21.08. Vrijeme: 18:00 Lokacija: Sv. Marak, Risika Dođite i uživajte u predivnoj atmosferi uz sjajnu glazbu. Ne propustite priliku za opuštanje i zabavu uz Trio DNA. Vidimo se na plaži Sv. Marak!.