Krk Events
Loading Događaji
Trg bana Josipa Jelačića 2, Krk

Stan up komedija Nit’ ora nit’ kopa Ante Travizija

Datum: 
21.03.2024.
Vrijeme: 
20:00 - 21:30

Grad Krk: 21. ožujka 2024. u 20.00

Stan up komedija Nit’ ora nit’ kopa Ante Travizija

Velika vijećnica Grada Krka (Kino Krk)

Cijena ulaznice: 8,00 eura

Prodaja ulaznica: mojekarte.hr

Organizator: Udruga Kreativni Krk

 

Ante Travizi je dvadeseto-jedanaestogodišnjak rodom iz Splita. Bavi se stand up komedijom još od 2016. godine. Inicijalno je bio član ogranka Studio Smijeha Split. Potkraj 2018. godine nastaje kolektiv SplickaScena gdje je rezident komičar od osnutka pa sve do danas. Zasad iza sebe ima preko 600 nastupa diljem Hrvatske i regije.

Na prvu djeluje simpatično i zabavno, a na drugu upravo suprotno. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima blagi poremećaj pažnje. Nepredvidljiv je u svakom pogledu. Čak i sebe iznenadi. Vječni je student ekonomije koji je nakon samo osam godina shvatio da to ipak nije za njega. Radio je u turizmu kao svaki pošteni Dalmatinac. Ima problem s autoritetom te je shvatio da se mora baviti stand up-om, jer barem povrh sebe neće imati šefa.

Inspiraciju crpi iz svakodnevnog života, ponajviše od obitelji, prijatelja, iz muško-ženskih odnosa i života uopće. Ima opskurne opservacije i u svoj show voli uključit publiku, ali ne previše, jer ljudi nisu kupili kartu da čuju što Mate iz prvog reda misli o svemu.

Njegov prvi kompletan nastup Nit’ ora nit’ kopa, koji je imao premijeru krajem 2021. godine, uključuje materijal iz prvih pet godina njegove stand up karijere…

 

Share this event

INFORMACIJE

Datum: 
21.03.|20:00 - 21:30
Vrijeme: 
20:00 - 21:30

Organizator

Udruga Kreativni Krk
kreativnikrk@gmail.com