Krk Events
Loading Događaji

Edukativna igra: Potraga za Uskršnjim zecom

Datum: 
30.03.2024.
Vrijeme: 
10:00 - 12:30

Uskršnje blagdane provedite u Baški, družite se i zabavljate u edukativnoj igri ‘Potraga za Uskršnjim zecom’. Naučite ponešto o povijesti Baške, glagoljaškom pismu, snalaženju u prostoru, ali i osvojite slatke nagrade. Igra ‘Potraga za Uskršnjim zecom’ prilagođena je svim uzrastima, a uključuje naše najmlađe uz podršku mama, tata, baka, djedova, skrbnika.
• Predviđeno vrijeme trajanja potrage jest max dva sata (120 min).
• Kotizacije za sudjelovanje nema.
• Prijave putem on-line obrasca -do 28.3.2024. u 23:59 sati.
• Prijave na licu mjesta neće se prihvaćati.
• Okupljanje ispred Heritage hotela Forza od 10:00 sati.
• Start: u 10:30 sati (ispred Heritage hotela Forza)

Za sudjelovanje je potrebno odrediti tim od najmanje dvije (2) osobe – od kojih jedna mora biti odrasla osoba i jedna mlađa od 14 godina, a ekipa može brojati max do pet (5) članova. Vaš je zadatak pronaći što više kontrolnih točaka u što kraćem vremenu. Organizator će prije početka potrage objasniti pravila igre i svakoj ekipi dati kartu s kontrolnim točkama te potreban dodatni materijal. Na svakoj kontrolnoj točki čekat će vas zagonetka, pitalica ili određeni kôd. Točke su raspoređene na području naselja Baška te se ne moraju obilaziti po redoslijedu pitanja. Pobjednička ekipa je ona koja u najkraćem vremenu prikupi najviše skrivenih točaka i pronađe ‘zeca’!
Pokrovitelj manifestacije, TZO Baška, osigurao je prigodne nagrade za prve 3 ekipe, ali ni ostali neće biti uskraćeni slatkog zadovoljstva. Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada održat će se po završetku ‘Potrage’.
Suorganizator/Co-organizer: Promotiv Travel Outdoor

Share this event

INFORMACIJE

Datum: 
30.03.|10:00 - 12:30
Vrijeme: 
10:00 - 12:30

Organizator

TZO BAŠKA