Krk Events
Loading Events

Dadathlon festival 2024.

Datum od: 
04.05.2024. 00:05
Datum do: 
05.05.
Vrijeme: 
Cijeli dan
Dadathlon festival i ove godine dolazi u Punat u još boljem i većem izdanju!
Dadathlon festival je obiteljski događaj namijenjen prvenstveno povezivanju tata i djece kroz sport i razne zabavne aktivnosti.
Festival promovira zdravi i aktivni život kroz kvalitetno obiteljsko druženje.
Glavni dio festivala čini Dadathlon utrka za tate i djecu, simbolični mini maraton  u kojem nije važna brzina niti fizička sprema nego povezivanje i zabava, popraćena mnogobrojnim zabavnim radionicama i sadržajima za tate, mame i djecu.
Mališani će se zajedno sa svojim tatama moći okušati u raznim sportskim i kreativnim aktivnostima a mame očekuje poseban program za opuštanje i druženje!  Osim toga u pripremi je raznovrsna gastro ponuda, uz “kulinarski show” a festival će biti okrunjen s predstavama te plesnim sardžajem uz DJa.
Prijave na Dadathlon utrku se vrše putem poveznice ispod:

Napomena !!
Na utrku nije potrebno prijavljivati djecu. Prijavljuju se samo roditelji – tate koji će sudjelovati u utrci sa svojom djecom stoga je potrebno upisati broj i dob djece zbog nabavke točnog broja majca.

Program i sadržaj festivala ……uskoro!!

U slučaju dodatnih pitanja možete se obratiti putem messangera, putem emaila: info@daddyhoodeurope.com ili direktno putem WhatsAppa na +38598559399

Share this event

INFORMACIJE

Datum od: 
04.05.2024. 00:05
Datum do: 
05.05.
Vrijeme: 
Cijeli dan

Organizator

DaddyHood Europe