Krk Events
Loading Events

ANTIČKI DANI NA MIRINAMA

Datum od: 
05.07.2024. 00:00
Datum do: 
06.07.2024.
Vrijeme: 
Cijeli dan

Jedan od najatraktivnijih krčkih lokaliteta, arheološki park Fulfinum-Mirine u Omišlju, ove će godine ponovno zablistati u ruhu starih Rimljana.
Želja da se kulturna baština popularizira iznjedrila je manifestaciju pod nazivom „Antički dani“.

Posjetitelji su kroz različita jela, radionice i glazbu mogli upoznati svakodnevni život starih Rimljana i antičkog doba.

Osim u bogatoj gastro ponudi, posjetitelje će zabavljati gladijatori sa svojim borbama koje će nadgledati careva vojska  te očarajavajuće vile sa svojim plesom. Tu će također biti prisutni razni antički zanati : kovač, keramičar, krojač, lončar, travar…

Za djecu je postavljen drveni vrtuljak sa košarama, a svi zainteresirani mogu se okušati i u streljaštvu. Posjetitelji će uživati u prekrasnom ambijentu uz svijetlost baklji, prigodno dekoriranom prostoru, autentičnoj glazbi, žonglerima te mnoštvu kostimiranih Rimljana.

Manifestacija će se ove godine održati 05. i 06. srpnja!

U skladu s temom, posjetitelji će u angažmanu restorana Rivica moći uživati kao pravi rimljani. Uz pogled na gladiatore i lijepe rimljanke posjetitelji će imati priliku biti dio jedinstvenog gastronomskog iskustva uz luskusznu večeru i vino.

Cijena večere iznos 45 EURA po osobi, a potrebno se prijaviti pozivom na broj +385 51 846 101

 

Share this event

INFORMACIJE

Datum od: 
05.07.2024. 00:00
Datum do: 
06.07.2024.
Vrijeme: 
Cijeli dan

Organizator

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE OMIŠALJ
Print